Спасовски и Нухиу во посета на општина Струга

- Локални
390

Денес во официјална посета на општина Струга беше министерот Спасовски и заменик министерот Нухиу.

Целта на посетата беше обновување и реконструкција на ПС Струга која беше реализирана во изминатиот период како и донацијата на нови возила.

На средбата со министерот се дискутираше за понатамошната чекори и важноста на соработката на централна со локалната власт, за обезбедување на подобри услови на граѓаните и координирано обновување на безбедноста на локално и централно ниво.

Извор и фото: Oпштина Струга

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари