Спијте подобро за време на летните ноќи – ПЕР ДОРМИРЕ

- Локални, Маркетинг
84

Сите го сакаме летото заради топлите денови поминати на плажа, коктелите и лесната облека. Но, не го сакаме поради неговата неверојатна способност да го спречи секој наш обид за удобно спиење. ПЕР ДОРМИРЕ нуди одлично решение за вас…

Во новоотворениот салон во Струга ве очекуваат производи кои се идеални за луѓето кои се потат во текот на спиењето.

Станува збор за душекот BEL RIPOSO FRESH и перничката DUAL CLIMA, кои се изработени со CLIMA FRESH материјалот.

Како Clima fresh го решава вашиот проблем?

Clima Fresh е флексибилна полиуретанска пена помешана со посебни микоркапсули наречени ПСМ, кои ја апсорбираат топлината од човечкото тело и одржуваат стабилна температура во внатрешноста на материјалот.

ПСМ претставува врвен чекор во еволуцијата на полиуретанската изведба. Првично искористена за NASA да им овозможи на астронаутите да остануваат т.е да се задржуваат подолги временски периоди во космосот. Самиот процес на произведување ги балансира температурните осцилации, впивајќи ја вишок топлината и ослободувајќи ја само кога е потребно.

На тој начин, полиуретенот се здобива со неверојатен капацитет да остане свеж и да спречи покачување на температурата при присуство на човечко тело на подолг временски период.

Осврнувајќи се на природната способност на среброто да ја спречи бактериската полиферација, една од примарните причини за астма, алергија и мувла, има способност да ја намали мувлата и бактериската полиферација до над 95%.

Нивните експерти со нетрпение ве очекуваат, да ви помогнат во изборот на соодветен душек или перничка.

Посетете го нивниот салон во Струга на улица 15ти Корпус бр.30 (до Зегин аптека).

Разгледајте ги деталните информации за производите на веб страната:

www.perdormire.mk/

Следете ги на социјалните мрежи:

Facebook: www.facebook.com/perdormiremk

Instagram: www.instagram.com/perdormire.mk

StrugaOnline

Facebook Коментари