Струга доби квалитетен сервис за перење „Crystal Clean“

- Локални
656

Сите знаеме дека есента и зимата се тежок период за природно сушење на облеката, постелнините, ќебињата, јорганите. Затоа, тоа за вас го прави сервисoт за перење „Crystal Clean“ – Струга .

„Ние ќе се погрижиме за 24 часа вашата облека постелини, ќебиња, јоргани да бидат повторно чисти, испеглани и подготвени за употреба.“ -велат од тимот на „Crystal Clean“

Сервисот за перење Crystal Clean се наоѓа на  ул. Кузман Јосифоски Питу бр. 23 и работи секој работен ден од 9-16 часот.  Повеќе информации можете да добиете на  072 225 014 Струга најпосле доби сервис за перење каков што заслужува.

Strugaonline

Facebook Коментари