Струга ќе добие нов лик – започна реконструкцијата и пренамената на неколку улици

- Локални
909

Општина Струга неодамна најави дека Струга за оваа летна сезона ќе добие нов лик.

Од таму информираат дека започна реконструкцијата за пренамена на дел од улица “Маршал Тито”, односно од спојката со улицата “Пролетерски Бригади” до спојката со улицата “Цветан Димов “. Се реконструира и дел од улицата “Маршал Тито” и се пренаменува од коловоз во пешачка патека – шеталиште.

Strugaonline

фото: Општина Струга

 

Facebook Коментари