Струшкиот хип хоп артист Стефан Кленко со нова песна

- Локални, Музика
364

Струшкиот хип хоп артист Стефан Кленко ја претстави и својата втора песна. Станува збор за песната „Calm Down” која ја снимил во соработка со TNSoUnDstudio. Стефан најавува уште нови дела за кои се надева дека ќе бидат во поголем број ова лето.

Strugaonline

Facebook Коментари