Тече рокот за пријавување на турнирот „Илинден 2019“ во Ташмаруништа

- Локални, Спорт
300

На 14-ти јули започнува турнирот во мал фудбал „Илинден 2019“ во Ташмаруништа. Организаторите информираат дека сите заинтересирани екипи можат да се пријават најдоцна до 13-ти јули до 20:00 часот.Учеството чини 3000 денари. Телефон за контакт 078 445 477

Strugaonline

 

Facebook Коментари