Торро Клининг Сервис има потреба од работници

Торро Клининг Сервис има потреба од работници за одржување на хигиена во приватен колеџ и тоа само во прва смена од 9:00 до 17:00 часот, контакт телефон 070 252 600.

Facebook Коментари