Тренерите Дејан и Ѓоко Коцарески ги остваруваат спортските соништа на млади ракометни надежи во Струга

- Локални, Спорт
304

Клубот  „КЛ7 Струга“ во рамките на Школата за ракомет на капитенот Лазаров ги следи и остварува соништата на најмладите од нашиот град за кои ракометот е определба која ќе им донесе успешни кариери. Струга секогаш важела за расадник на таленти кога станува збор за ракометот, а за развојот на талентот на оваа генерација одлично се грижат тренерите Ѓоко и Дејан Коцарески. Преку фотографии ви ја пренесуваме атмосферата од трнинзите кои донесоа одлични резултати.

За успехот на клубот „КЛ-7 Струга“ зборуваат бројните победи на натпреварите. Доколку ракометот е вашата љубов, станете дел од нивниот тим.

Strugaonline

Фото: kl7.mk

Facebook Коментари