Tриатлонците Никола и Димитар со одлични резултати на првенство во Куманово

- Локални, Спорт
284

Триатлонците од Струга, Димитар Јованоски и Никола Кутаноски настапија на друмско државно првенство во велосипедизам „Трофеј 11-ти октомнври“ во Куманово.

Димитар Јованоски го освои првото место во јуниорска и четвртото место во севкупна конкуренција. Кутаноски го освои четвртото место во masters категорија.

Кутаноски и Јованоски имаат одлични пласмани каде и да настапат. Нивните резултати во последниов период го докажуваат тоа.

Strugaonline

 

Facebook Коментари