Утре се отвора нов бутик „АББА“ во Струга

- Локални, Маркетинг
600

Новиот бутик ,,АББА“ се наоѓа во центарот на струшката чаршија, над златара Циркон.

По повод отворањето целиот асортиман ќе биде на попуст до 50%.

Најголем избор на машка и женска облека за возрасни, како и детска и бебешка облека.

Се на едно место со врвен квалитет од сопствено производство со фабрички цени, бутик ,,АББА“.

StrugaOnline

Facebook Коментари