Утре во Струга ќе се одржи Меѓународната веслачка регата ,,Struga Open 2023“

- Локални, Спорт
598

Веслачкиот клуб ,,Црн Дрим“-Струга организира Меѓународна веслачка регата ,,Struga Open 2023“ што ќе се одржи утре (10-ти јуни) со почеток во 8:00 часот кај Авто камп АС.

На истата ќе учествуваат веслачките клубови ,,Тракија“ од Пловдив, Бугарија,  ,,Касторија“ од Грција, ,,ЦСКА Софија“ од Софија Бугарија, ,,Палич“ од Палич Србија, ,,Дебар“ од Дебар Македонија, ,,Горица Ремо“ од Охрид, Македонија, ,,Врбник“ од Струга Македонија и ,,Црн Дрим“ од Струга, Македонија.

Strugaonline

фото: Веслачки клуб ,,Црн Дрим“-Струга FB

Facebook Коментари