(ВИДЕО) Стружанецот Цветан Клејноски ја промовираше cover верзијата на песната „Упали светло“

- Забава, Локални
333

Ви ја претставуваме новата cover верзија во изведба на Цветан Клејноски, станува збор за песната „Упали светло“.

Цветан Клејноски има деветнаесет години, има завршено нижо и средно музичко училиште, свири на кларинет, хармонија и клавир, а се занимава и со соло пеење. Со музика се занимава од својата десетта година, а пее и опера. Студира соло пеење на факултетот во Штип, а музиката е негова професионална определба и голема љубов.

Strugaonline

 

Facebook Коментари