(ВИДЕО) Три мечки продефилираа пред камера на планината „Јабланица“

- Занимливо, Локални
1225

Facebook групата  ,,Wild and Hunting Labunishta“објави снимка направена со фото замки поставени на планината  Јабланица, на снимката јасно можат да се видат три мечки, слика која што во живо не би била пријатна, но вака пренесена преку објектив е вистинска атракција.

🐻🐻🐻

Gepostet von Wild and Hunting Labunishta am Montag, 11. Mai 2020

Извор: Wild and Hunting Labunishta

Facebook Коментари