(ВИДЕО):Цветан Кленјоски од Струга со cover верзија на „Одлази, нестаје“

- Забава, Локални
688

Музички се запознаваме со Цветан Кленјоски. Станува збор за 18-годишно момче од Струга, годинава завршил  средното музичко училиште – отсек соло пеење. Музиката е составен дел од неговиот живот и свири на инструментите: клавир хармоника и кларинет. Цветан неодамна сними cover верзија на песната „Одлази, нестаје“ од Харис Џиновиќ, а рекациите на публиката се одлични.

Strugaonline

 

Facebook Коментари