Викендов во Охрид се игра четвртиот КЛ7 Куп Запад

- Локални, Спорт
98

Овој викенд е резервиран за четвртиот КЛ7_Куп_Запад, домаќин е КЛ7_Охрид.
Во сабота уживајте во играта на најмладите ракометари.

Генерација 2011 и помали:
1. Струга 1 / 2. Струга 2 / 3. Охрид 1
Распоред на натпревари:
9.00 ч. Струга 1 – Охрид 1
9.15 ч Струга 2 – Охрид 1
9.30 ч Струга 1 – Струга 2

Генерација 2009 и помали:
1. Струга 1 / 2. Охрид 1
3. Струга 2 / 4. Охрид 2
4. Битола 1 / 6. Битола 2

Распоред на натпревари:
10.00 ч. Струга 1 – Охрид 1
10.20 ч Битола 1 – Охрид 2
10.40 ч Струга 2- Битола 2
11.00 ч Струга 1 – Битола 1
11.20 ч Охрид 1 – Битола 2
11.40 ч Струга 2 – Охрид 2

Генерација 2006/08:
1. Струга 1 / 2. Охрид 1
3. Струга 2 / 4. Охрид 2
4. Битола 1 / 6. Битола 2

Распоред на натпревари:
12.15 ч. Струга 1 – Охрид 1
12.40 ч Битола 1 – Охрид 2
13.05 ч Струга 2- Битола 2
13.30 ч Струга 1 – Битола 1
13.55 ч Охрид 1 – Битола 2
14.20 ч Струга 2 – Охрид 2

Извор: Школа за ракомет „Кире Лазаров 7“

Facebook Коментари