ВМРО-ДПМНЕ Струга со честитка за 11-ти октомври до граѓаните

- Локални
282

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Струга, на сите граѓани на Република Македонија им го честита 11-ти Октомври – Денот намакедонското народноослободително востание и борба против фашистичкиот окупатор.

Овој ден го симболизира непокорот на македонскиот народ и вечниот стремеж за слобода! Да живее слободна Република Македонија!“  – стои во честитката од  Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, О.К Струга.

Facebook Коментари