Втора година најукрасениот Lounge bar -„Метрополис“ во Струга

- Локални, Маркетинг
378

Време е за убавата страна од оваа 2020 година, . Lounge bar Метрополис во Струга ќе направи да заборавите на стресот од корона-годината во заминување. Со почитување на сите препораки ви нудиме енетериет сличен на Новогодишна бајка.

Доживејте ја предновогодишната еуфорија во најпразничниот амбиент во Струга. Lounge bar Метрополис ве внесува во празнична магија украсен по примерот на светските локали од ваков тип.

Најпопуларните американски рецепти: New York Hot Dog,  Chicago Hot Dog и California Hot Dog, Cheese Cake, музика и раскошни украси ја носат новата 2021-ва година во Lounge bar Метрополис

Lounge Bar ,,Metropolis“ наспроти хотел ,,Дрим“ во Струга.

StrugaOnline

Facebook Коментари