Започна турнирот во мал фудбал „Враништа 2019“-ова е распоредот на натпревари

- Локални, Спорт
381

Синоќа започна Турнирот во мал фудбал „Враништа 2019“ . Ова се резултатите од првите три одиграни натпревари.

10.05.2019 Петок

20:00 Жито Леб – МО Драслајца (0:1); 2:2

21:00 Вевчани – Ф. С Цацан (2:1); 2:1

22:00 Д-р Баткоски – Инсомниа (1:1); 4:2

Ова е редоследот на натпревари за вечерва и следните денови до 15-ти мај.

11.05.2019  Сабота

20:00 Пискупштина – А. С Белко

21:00 Искра – Плеј кафе

22:00 Охрид – Лакочереј

12.05.2019 Недела

20:00 Пекара Лихнида – Буде 2013

21:00 Ташмаруништа – Здружение на возачи

22:00 Еуро Стил – Спаком Комерц

13.05.2019 Понеделник

20:00 Кафе бар Арена – Мешеишта

21:00 Кафе бар Шила – Доел Ноче

22:00 Такси Мече-експрес – Волино

14.05.2019 Вторник

20:00 Сатеска – Луково

21:00 АСП – ПАК – ЕСМ-Струга

22:00 Жито леб – Вевчани

15.05.2019 Среда

20:00 Искра – Пискупштина

21:00 Плеј кафе – А. С Белко

22:00 МО Драслајца – Ф. С Цацан

Strugaonline

Facebook Коментари