Заврши разигрувањето на турнирот во Враништа, понатаму се пласираа четири екипи

- Локални, Спорт
391
Заврши фазата разигрување  по групи на турнирот во мал фудбал ,,Враншта 2022, а ова се остварените резултати :
Четврток 26.05.2022
20:30 Пиколо – Книжарница Клио (0:1); 0:1
21:30 Сквер кафе – Д-р Баткоски (0:2); 0:2
Петок 27.05.2022
20:30 Сквер кафе – Враништа БЗ (0:0); 0:1
21:30 Пиколо – Искра (2:1); 2:2
Недела 29.05.2022
20:30 Книжарница Клио – Искра (1:2); 1:2
21:30 Д-р Баткоски – Враништа БЗ (0:0); 0:0
Понатаму се пласираа четири екипи кои ќе се сретнат во полуфинале
Понеделник 30.05.2022 СЛОБОДЕН ДЕН
Вторник 31.05.2022
20:30 Книжарница Клио – Д-р Баткоски
21:30 Искра – Враништа БЗ
Среда 01.06.2022 СЛОБОДЕН ДЕН

Facebook Коментари