Здравко Цветановски ќе го води ФК „Караорман“ во пролетниот дел од сезоната

- Локални, Спорт
182

Вчера во просториите на ФК Караорман од страна на председателот на клубот Ристе Ќушкоски, и во присуство на повеке членови од управата, беше извршено проширување на стручниот штаб. Одлучено е Здравко Цветановски да биде прв тренер на клубот, кој заедно со Илче Перески ќе го водат клубот во пролетниот дел од сезоната.

Strugaonline

Facebook Коментари