Се продава атрактивна куќа на улица „Елпида Караманди“ во Струга

- Локални, Огласи
470

Се продава куќа со дневна, кујна, гаража, спална со тоалет, тоалет има и на приземје и на втор спрат.  Куќата има две спални, балкон, подно греење, парно греење, соларно, дворно место.

Плацот е со целосна квадратура од 554 м кв. Куќата е со површина од 165 м кв.

Објектот се наоѓа на ул. „Елпида Караманди“, помеѓу градскиот пазар, игралиштето (ГРГ) ULTRAS и Маркет.

Заинтересираните да се обратат на телефонските броеви: 078 362 141 и 078 302 000

Facebook Коментари