ТОП Вести

Техника, Компјутери и Телефонија

Техника, Компјутери и телефонија

„Сетек, се од техника“, ул. „Маршал Тито“ б.б. Струга. Телефон: +389 46 843 750. setec.mk, mail: [email protected]. Кабловска ТВ, Интернет, Телефонија „Cable Call“, ...
error: