ТОП Вести

Маркетинг

Отворен новиот продажен салон на Анхоч во Струга

Вашето ново одредиште за најнова технологија е тука. Отворен е новиот продажен салон на Анхоч во центарот на Струга! Тимот на Анхоч денеска ...

LTH Леарница вработува ТЕХНИЧАРИ ВО МЕРНА ЛАБОРАТОРИЈА

„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија ...

Анхоч Ве поканува на големо отворање!

Вашето ново одредиште за најнова технологија е тука, во Анхоч! Придружете ни се на големото отворање на нашиот нов продажен салон, лоциран во ...

Ресторан „Аполониа“ има потреба oд сезонски работници

Ресторан „Aполониа“ има потреба од сезонски работници- келнери, шанкери, помошници за во кујна и хигиеничарки. Заинтересираните кандидати да се обратат на телефоните: 071 ...

Фирмата ,,Кукунеш“ Дооел Струга вработува возач-магационер

Фирмата ,,Кукунеш“ Дооел Струга, ексклузивен увозник за Македонија за производите на Металац АД Горњи Милановац, Србија, има потреба од возач-магационер со полно работно ...

Пред велигденска денска забава со Горан Папазз во Хотел & Спа Дишли-Радожда

Ден пред Велигден, сабота 4-ти мај, Хотел & Спа „Дишли“ – Радожда ве очекува на одлична денска забава со Горан Папазз, почетокот е ...

Бутик „Јана Виола“ отсега на нова локација и со побогата понуда за задоволни купувачи

Бутици „Јана Виола“ го надополнуваат својот програм.Освен најголем избор на машка и женска гардероба за повозрасни лица од македонско производство, ви нуди и ...

ODW-ELEKTRIK вработува работници на производна лента

ODW-ELEKTRIK Вработува Работници на производна лента … ВРАБОТУВАЊЕТО НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОЛЕСНО „Приклучете се на најдобриот тим во регионот!“ ОДВ-ЕЛЕКТРИК Македонија Со цел ...

ЛТХ Леарница вработува: Технолог на одржување и Електричар-енергетичар

LTH Castings – ЛТХ Леарница вработува: Технолог на одржување Одговорности: Рутински инспекции на опремата и машините, идентификација и проактивно решавање на потенцијалните проблеми. ...

ODW-ELEKTRIK вработува СМЕТКОВОДИТЕЛ

ODW-ELEKTRIK Вработува СМЕТКОВОДИТЕЛ … „Приклучете се на најдобриот тим во регионот и откријте го тоа што е надвор од вашата моментална граница!“ ОДВ-ЕЛЕКТРИК ...
error: