ТОП Вести

Огласи

LTH Леарница вработува ТЕХНИЧАРИ ВО МЕРНА ЛАБОРАТОРИЈА

„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија ...

Ресторан „Аполониа“ има потреба oд сезонски работници

Ресторан „Aполониа“ има потреба од сезонски работници- келнери, шанкери, помошници за во кујна и хигиеничарки. Заинтересираните кандидати да се обратат на телефоните: 071 ...

Наскоро отварање на Struga Riverview Hotel, станете дел од нивниот тим

Наскоро нов хотел во нашиот град- Struga Riverview Hotel Менаџментот на хотелот ве повикува да станете дел од нивниот тим. Потребни се две ...

Фирмата ,,Кукунеш“ Дооел Струга вработува возач-магационер

Фирмата ,,Кукунеш“ Дооел Струга, ексклузивен увозник за Македонија за производите на Металац АД Горњи Милановац, Србија, има потреба од возач-магационер со полно работно ...

Бутик „Јана Виола“ отсега на нова локација и со побогата понуда за задоволни купувачи

Бутици „Јана Виола“ го надополнуваат својот програм.Освен најголем избор на машка и женска гардероба за повозрасни лица од македонско производство, ви нуди и ...

ODW-ELEKTRIK вработува работници на производна лента

ODW-ELEKTRIK Вработува Работници на производна лента … ВРАБОТУВАЊЕТО НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОЛЕСНО „Приклучете се на најдобриот тим во регионот!“ ОДВ-ЕЛЕКТРИК Македонија Со цел ...

ЛТХ Леарница вработува: Технолог на одржување и Електричар-енергетичар

LTH Castings – ЛТХ Леарница вработува: Технолог на одржување Одговорности: Рутински инспекции на опремата и машините, идентификација и проактивно решавање на потенцијалните проблеми. ...

ODW-ELEKTRIK вработува СМЕТКОВОДИТЕЛ

ODW-ELEKTRIK Вработува СМЕТКОВОДИТЕЛ … „Приклучете се на најдобриот тим во регионот и откријте го тоа што е надвор од вашата моментална граница!“ ОДВ-ЕЛЕКТРИК ...

ODW-ELEKTRIK вработува работници на производна лента

ODW-ELEKTRIK Вработува Работници на производна лента … ВРАБОТУВАЊЕТО НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОЛЕСНО „Приклучете се на најдобриот тим во регионот!“ ОДВ-ЕЛЕКТРИК Македонија Со цел ...

ЛТХ Леарница вработува: Стручен соработник во човечки ресурси

LTH Castings – ЛТХ Леарница вработува: Стручен соработник во човечки ресурси   Потребни квалификации: Диплома на завршено образование (Човечки ресурси, Бизнис администрација, Правен, ...
error: