ТОП Вести

Медицина

Медицина

Поликлиника „Магдис“, ул. „ЈНА“ бр. 9, Струга. Телефон: +389 46 781 378, +389 70 543 572. Оптика „Виделина“ ул. Струшки Кепенци Струга. Телефон: ...

Аптека „ФАРМА НОВА“ – Струга

Аптека „ФАРМА НОВА“ – Струга Реномирана аптека со висок квалитет на производи и беспрекорна услуга. Постоиме со години давајќи совети од медицината, лекови ...

Интер Оптик – АВ

Интер Оптик – АВ Не менувајте го вашиот поглед на нештата. Имајте кристален, јасен поглед околу Вас! Бидете човек со стил, носејќи ги ...
error: