ЈП Водовод и канализација: Поради работни активности слаб притисок на вода има во неколку села

- Локални
335
ЈП Водовод и канализација-Струга известува дека поради работни активности во водоводната мрежа слаб притисок во водоснабдувањето ќе има во некои од струшките села како што се: Велешта, Долна Белица, Горна Белица, Ливада, Биџово, Новосело, Татеши, итн.
Strugaonline

Facebook Коментари