ЈП Водовод и канализација: Пукна цевка во Заграчани, неодговорни граѓани фрлале камења по водоводната цевка

- Локални
574
ЈП Водовод и канализација Струга информира дека вчерашните активности  во водоводната мрежа, за поврзување на новата цевка со постоечката цевка, се успешно завршани.
-Што се однесува до случајот во село Заграчани, ве известуваме дека неодговорни граѓани фрлале камења по водоводната цевка, и затоа дојде до пукнање на цевката. Екипите на претпријатието се на терен и за 2-3 часа овој случај ќе биде решен. Ви благодариме за разбирањето.-стои во соопштението од јавното претпријатие.

Facebook Коментари