Ресторан Адениа вработува, ова се отворените работни позиции

- Локални, Огласи
470
Ресторан Адениа кој што се наоѓа во Струга на самиот брег на Охридскот Езеро, препознатлив по
прекрасниот амбиет, врвната услуга и вкусната храна распишува оглас за престојната сезона за неколку
работни позиции:
Келнери
Помошник келенер
Пица мајстори
Помошник кувар
Садомијачки
Помошмик месар
Предност ќе имаат лицата со претходно искуство. За лицата кои се надвор од Струшко/Охридскиот реон ќе биде обезбеден смештај.
Повеќе информации на телефонскиот број 070 821 368 или лично во Ресторан Адениа.

Facebook Коментари