Во петок ,,Парада на танцот“ во Струга

- Интервју, Локални
208

Во петок на 29-ти април со почеток во 14:00 часот во Струга ќе се одржи ,,Парада на танцот“ по повод Светски ден на танцот. Манифестација која со години на овој ден се одржува во многу градови и земји во светот, а во Струга одбележувањето на овој ден го носи Студиото за танц ,,БАХ“. Деталите за овогодинешната програма ги дознавме од Тања, кореограф и идеен творец на Студиото за танц БАХ.

Facebook Коментари