,,Cougar“нова песна и спот на ДЈ Багзи и Мечкаров

- Забава
676

Охридскиот рап-артист и DJ, Багзи, заедно со познатиот продуцент Мечкаров ја промовираат новата песна насловена како „COUGAR”

Ова е нивен заеднички нов проект, на кој  работеа изминатиот период. Песната е во рап стил со трап бит. Песната и спотот се во комплетна продукција на MECKA WARRIOR PRODUCTION од Охрид.

 

Facebook Коментари