dm дрогеријата во Струга наградува!

- Локални
415

Веќе сите добро знаеме дека најголемиот дрогериски ланец во Европа, dm дрогерие маркет (tagnat) денеска, на 16.6.2022, ја отвора својата 22 дрогерија, токму во Струга, на ул. Маршал Тито бр.1.

По тој повод, заедно со нас ќе доделат 20 гелови за туширање од марката Balea на нашите верни читатели.

Сѐ што треба да направите е да ни пишете во коментар, колку години прославува dm оваа година на нашиот пазар? Pssst…Станува збор за јубилеен број!

Среќните добитници ќе бидат извлечени денеска, по случаен избор, а своите награди ќе можат да си ги подигнат веќе од утре во новата дрогерија на dm во Струга!

Facebook Коментари