Се отвори првата dm дрогерија во Струга

- Локални
1402

Најголемиот дрогериски ланец во Европа од денеска е достапен и во Струга. Во прекрасна атмосфера се отвори првата дрогерија на dm во Струга, а ние се јавуваме од лице место на самото отворање на улица ,,Маршал Тито“ број 1, каде што не’ пречекаа весели лица, расположени вработени и пресреќни купувачи. За успешната приказна на де-ем, долгата традиција како и што се’ стружани можат да очекуваат на денешното отварање, зборувавме со Билјана Миленовиќ -регионален менаџер на dm и Ристе Мачоски , раководител на оваа дрогерија. Разговорот можете да го проследите во следново видео:

Извор и фото: Play radio

 

Facebook Коментари