Големите попусти во новата продавница на Comodita Home во Струга продолжуваат до крајoт на месецот

- Локални
1498

Проширувањето на големиот бренд Comodita Home во Македонија продолжува. На 24 август, се отвори најновата продавница Comodita Home во близина на градскиот пазар во Струга, од страната на Кам маркет, каде што потрошувачите беа добредојдени со многу подароци, изненадувања и попусти до 70% на целиот асортиман производи. Интересот за производите беше голем и персоналот на Comodita Home беше многу љубезен при што секој клиент  беше информиран за секое прашање за производите или актуелните понуди. За да се задоволи интересот на бројните клиенти, Comodita Home одлучи тековните попусти и понуди да продолжат до крајот на овој месец.

Потрошувачите имаат можност да добијат душек Comodita по атрактивна цена почнувајќи од 4799 денари. За сите кои сакаат да ја освежат својата спална соба, искористете го попустот до 70% на многу производи за спална соба, како што се: јоргани, перници, сет постелнини, сет прекривачи, сет бањарки или разни ќебиња. Но, не оставајте ја кујната без да ја комплетирате со производи од широкиот асортиман кои Comodita Home ги нуди на попуст. Најновата колекција додатоци ќе ја осветли и разубави секоја просторија од Вашиот дом.

За уште поголемо задоволство на своите потрошувачи, посебно за оние кои сакаат да го заменат својот стар душек со нов, Comodita Home ја креираше најдобрата понуда на пазарот. За вашиот стар душек ќе бидете наградени со 50 ЕУР кои може да ги искористите за купување на нов душек Comodita Memory кој е на 50% попуст. Транспортот се врши од страна на Comodita Home. Доаѓаме по стариот душек и ви го доставуваме новиот.

Посетете ја било која продавница на Comodita Home и откријте ги сите изненадувања, понуди и попусти што може да ги искористите за да создадете удобност во Вашиот дом.

Strugaonline

Facebook Коментари