Градоначалникот Мерко оствари средба со Ебен Фридман

- Локални
185

Градоначалник Рамис Мерко одржи средба со Фридман

Градоначалник на Општина Струга, Г-дин Мерко оствари средба со претсавникот на наблудувачката мисија на ОБСЕ  Г-дин  Ебен Фридман.

„Целта на средбата беше да се запознаат со безбедноста на градот Струга. Фридман му честиташе на градоначалникот Мерко за досегашната работа не само во областа на толеранцијата, безбедноста и градската регулатива, туку и во сите други области. Тој, исто така, му даде поддршка на градоначалникот како во областа на безбедноста така и во другите области каде има потребата.“- информираат од Општина Струга.

Strugaonline

фото: Општина Струга

Facebook Коментари