Kрводарителска акција утре во Струга

- Локални
301

Црвен крст -Струга информира дека утре, ( 27.02.2020) во  Општа болница Траснсфузиона станица Струга ќе има крводарителска акција. Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат крв тоа ќе можат да го направат во период од 08:00 до 13:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари