Kрводарителска акција во хотел ,,Бисер“ на 21-ви септември

- Локални
55

На 21-ви септември (понеделник) во хотел ,,Бисер“ ќе се спроведе крводарителска акција.

,,Ги покануваме сите крводарители со крводарување да спасиме нечиј живот“.- велат од Црвен крст-Струга.

Крводарителската акција ќе се спроведе во период од 10:00 до 14:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари