LTH леарница со новоотворени работни места, пријавете се!

- Локални
245

ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок,  машинска обработка на одлеаноците и конструкција на алати.

*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на новоотворените работни места:

Технолози на обработка

Квалификации: Високо техничко образование/апсолвенти

Способности: Владеење на компјутерски алатки

Посебни барања: повремени дежурства

Електро одржувачи

Квалификазии: Средно стручно образование – електроника/енергетика

Способности: Познавање електро-шеми

Оператори на машини

Квалификации: Средно образование од сите профили

Способности: брзо совладување нови вештини

Оператори на машини

Квалификации: Машински Техничари

Способности: брзо совладување нови вештини

ВОЗАЧ НА ВИЉУШКАР

Квалификации: Средно образование-сите профили, Б+Ц возачка дозвола е предност.

Способности: активен возач

Машински одржувачи

Квалификации: Средно стручно-техничко образование (III/IV)

Способности: Познавање хидраулични, пневматски шеми

Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

Вашите апликации можете да ги испратита на [email protected]  и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Ве очекуваме!

Facebook Коментари