Нов супермаркет „Балко“ во Струга! Искористете ги акциските понуди и попусти!

- Локални
679

Ланецот маркети „Балко“ во Струга ја проширува својата успешна приказна.

Отсега, нов супермаркет „Балко“ до Заводот за вработување, наспроти  ДСУ „Нико Нестор“

Искористе те ги акциските понуди со намалени цени и гратиси.

Купувањето нека ви биде задоволство

Нов супермаркет „Балко“ во Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари