Од 6 нови случаи на КОВИД 19 во Струга и струшко, 4 се во градот, 2 се во Враништа

- Локални
349
Вчера во Македонија беа потврдени 101 случаи на КОВИД 19, од кои 6 во Струга. ТВ 24 информираше дека од шесте нови случаи, 4 се во градот, а 2 во Враништа.
Претходно, на први јуни, Центарот за јавно здравје-Охрид за Strugaonline  информираше дека на подрачјето на Општина Струга  има 14 активни случаи.
Струга-4 лица
Лабуништа 3 лица
Подгорци 2 лица
Враништа 4 лица
Октиси 1 лице.
На што сега се додаваат и овие шест нови случаи.
Strugaonline

Facebook Коментари