Општина Струга: Граѓаните кои имаат потреба од маски да се обратат во општината

- Локални
2684

Општина Струга обезбедува заштитни маски за граѓаните.

-Сите што имате потреба од заштитни маски можете да се упатите во просториите на Општина Струга, секој ден од 8:30 до 14:00 часот. – се вели во соопштението од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари