Познатиот кардиолог Д-р Дејан Ристески отвори своја ординација во Струга 

- Локални
7541
Доверете го вашето здравје во вистински раце!  Супспецијалист кардиолог д-р Дејан Ристески од ПЗУ,,Кардио“ Струга е синоним за квалитет во кардиологијата.
Неговата здравствена установа нуди најсовремена апаратура и сите потребни прегледи: Ехо на срце, доплер на крвни садови, холтер за притисок, холтер за ритам, коронарен стрес тест, техничка контрола на песмејкери и супспецијалистички кардиолошки преглед.
Д-р Дејан Ристески шеснаесет години секојдневно ја докажува својата стручност и посветеност на пациентите. Тој беше дел од тимот на Универзитетската клиника за кардиологија во Скопје, од кои пет години на позиција Раководител на оддел за пореметување на ритам, електростимулација и електрофизиологија. Во неговата богата професионална биографија се наведува дека поминал бројни едукации во земјите на ЕУ, САД и Русија. Сега е блиску до вас! Закажете го вашиот термин за кардиолошки преглед на тел број 046 799 577 или на меил адресата [email protected].
ПЗУ,,Кардио“ Струга се наоѓа до Завод за нефрологија (Дијализа) на улица ,,Партизанска 1/2“.
Strugaonline

Facebook Коментари