Продавницата „BRUMMELL“ -Струга има потреба од продавачка

- Локални
343

Специјализирана продавница за машки одела и модни додатоци „BRUMMELL“ -Струга има потреба од продавачка. Сите заинтересирани да се обратат на телефон 070 231 600 или на Facebook профилот на „BRUMMELL“ -Струга. Предност ќе имаат кандидатките со претходно искуство.

Facebook Коментари