Продавницата ГО-РА ТЕКС на нова локација, улица ,,15 Корпус“

- Локални
128

ГО-РА ТЕКС продавница за машка, женска ,детска и бебешка долна облека, отсега со нова локација, на улица ,,15 Корупс“ до струшката чаршија.

ГО-РА ТЕКС нуди сопствено квалитетно производство , колекции наменети за извоз на европскиот пазар, прва и втора класа.

Голем избор за сите вкусови.

 

Facebook Коментари