Салон за мебел „Обнова“ вработува продавачи, пријавете се!

- Локални
169

Салонот за мебел „Обнова“ има потреба од продавачи. Сите заинтересирани кандидати да се обратат лично во салонот „Обнова“ кој се наоѓа во близина на „Мороишки мост“.

Повеќе информации можете да добиете на телефонскиот број 070 278 536.

Strugaonline

Facebook Коментари