Такси „Џокер и Класик “ цената на такси превозот ја намали за 20%

- Локални
152

Поради настанатата економска  криза предизвикана од состојбата со КОВИД 19, Такси „Џокер и Класик “ Струга одлучи да им излезе во пресрет на своите клиенти. Оваа општествено одговорна такси компанија цената на такси превозот ја намали за 20%. Возете се безбедно и по поволни цени.  Такси „Џокер Класик“- Струга 1 30 30.

Strugaonline

Facebook Коментари