Во Струга отворен Нуга Бест Центар – посетете го!

- Локални
1620

Петтиот Нуга Бест Центар во земјава е отворен во Струга! Нуга Бест е медицинска компанија која  им помага на илјадници луѓе секојдневно да ја подобрат својата здравствена состојба и да ја зајакнат својата самодоверба. Нуга Бест производите се произведени од страна на компанијата во Јужна Кореја Нуга Медикал која произведува и продава опрема за превенција и реконструкција на здравјето на луѓето. Денес, компанијата е лидер во производство на опрема за алтернативна медицина.

Посетете го нивниот центар во Струга, на улица Димче Ковачески бр.3

Strugaonline

Facebook Коментари