ТЕРМО-АКВА Струга

Решете ги проблемите во домаќинството. Вашите расипани цевки и нивни делови обновете ги токму тука. Се од водовод, санитарија, парно греење и соларни системи.

Квалитетни материјали од квалитетни фирми.

ТЕРМОАКВА – Струга, во близина на градската болница во Струга.

 

Facebook Коментари