Lounge Bar „Vanila Sky“

- Lounge Bar
1098

Lounge Bar “Vanila Sky”

Прекрасен поглед со смирувачка нота.

Испробајте ја вкусната храна на веќе докажаното име “Vanila Sky”.

Нека дружбата со Вашите пријатели и Вашето семејство стане често место за вистинско уживање.

Lounge Bar “Vanila Sky”, машка плажа, Струга.

Поврзани вести

Facebook Коментари