Бендот Еxtravaganza го промовираше синглот „Да сме среќни денес“

- Музика
181

Бендот Еxtravaganza  го промовираше својот петти сингл насловен „Да сме среќни денес“.  Музиката и аранжманот се на Мијата и Ѓорѓи Вацев , додека текстот е на Мијата/Јовче Воденичаровски.

„Планиравме да биде песна која ќе ја разигра публиката ама излезе песна со поодговорна задача:антикорона терапија.“ -велат членовите на бендот кој е составен од Јовче Воденичаровски (вокал и гитара), Крсте Калевски (гитара) и Наум Секуловски (кахон,тапани).

Strugaonline

 

Facebook Коментари