Во петок започнува седмата сезона на ,,Имрповокација“

- Локални, Останати
110
,,Импровокација“  повторно се враќа на сцената во Народен Театар Охрид – овојпат во малата  сала
Импровокаторите се подготвени да ја започнат седмата сезона на Вашето омилено шоу.
Петок, 12-ти ноември 2021, во 20.00 часот.
Билет можете да резервирате  на 075 283 066. Цена 250 денари (300 на денот на настанот).
За влез потребно е да поседувате и приложите еден од следниве документи:
-сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот SARS-CoV-2, односно вакцинирани со две дози со вакцина против КОВИД-19
-сертификат/потврда за прележан COVID-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.
-сертификатот/потврдата не се однесува за лица под 18 годишна возраст.

Facebook Коментари